Полицаят, който вчера бе ранен от пияни цигани в кв. Горно

...
Полицаят, който вчера бе ранен от пияни цигани в кв. Горно
Коментари Харесай

Полицаят нападнат от пиян циганин е с фрактура на носа

Полицаят, който вчера бе ранен от пияни роми в кв. „ Горно Езерово “, е получил фрактура на носни костици, съобщава " Флагман ", като се базира на собствен източник. Заради счупването му е предписано да лежи в болничното заведение УМБАЛ-Бургас и евентуално ще остане там два дни.

Припомняме, че спорът бе провокиран след сигнал за мощна музика. На него в началото се отзовали двама служители на реда, които обаче били посрещнати с камъни и керемиди. Трима роми се качили на покрива на къща и почнали да замерят униформените, написа ПИК.

В резултат единият е бил съществено ранен, както излиза наяве. Заради счупването той евентуално известно време ще е отвън строя. Двама от ромите бяха задържани през вчерашния ден. Няма информация дали е хванат и третият.

Припомняме, че след случая с служителя на реда в квартала нощес се изсипаха десетки полицейски патрулки, решени да респектират задълго контингента в гетото на квартал „ Горно Езерово “. Наш кореспондент съумя да преброи минимум 15 автомобила на униформените, които се движеха от и за квартала.

Днес полицейското наличие също е засилено. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР